ארבעת הלומדות הדיגיטליות שאתם חייבים בארגון שלכם
הלומדות שלנו הן פרי שיתוף פעולה בין מומחי פיתוח הדרכה לבין מחלקת הטכנולוגיה בפילת. עבודה משותפת זאת, מאפשרת לנו להציע לכם פתרונות למידה איכותיים ומשתלמים.
בזכות הניסיון הרב שלנו בליווי ופיתוח למידה, אנו מציעים פתרונות למידה גנריים המתאימים למנעד רחב של ארגונים.
יעילות וחסכון במשאבים
מכל מקום ובכל זמן
למידה חווייתית
ואפקטיבית
בקרת למידה
צרו איתנו קשר לקבלת פרטים נוספים
איך זה עובד?
כל ארגון חייב מכוח החוק והתקנות למניעת הטרדה מינית להעביר מידע רלוונטי לגבי מהי הטרדה מינית ואיך מתמודדים במקרה של הטרדה פעם בשנה. הלומדה מאפשרת הגברת מודעות, מניעת הטרדות ויצירת מכובדות בארגון.
כיום, ארגונים נמדדים ביחס שלהם לשונה ולאחר. ארגונים שאינם יודעים לתת שירות לבעלי מוגבלויות חושפים עצמם לתביעות והכפשות. לומדה זו מלמדת את העובדים איך לתת שירות נגיש ורגיש לאנשים עם מוגבלויות.
לומדה שמציגה סיכונים הקיימים בסביבת העבודה, איך נמנעים מהסכנות ומתמודדים עם תאונות כשהן קורות.
לומדה שמטרתה להגביר את המודעות לסוגיות של אבטחת מידע, איך להגן על עמדת העבודה, הגנה על סיסמאות, הקפדה על פרטיות, שימוש נכון באינטרנט, סכנות הכרוכות בשימוש בסלולאר במקום העבודה ועוד.