ייעוץ ופיתוח ארגוני
פילת כבית השקעות להון אנושי מאמינה שכדי להעצים ארגונים צריך להשקיע באנשים שלהם ולפתח את הכישורים והמיומנויות הרלוונטיים לדרישות שוק התעסוקה המשתנה. לכן אנחנו משקיעים, מטפחים ומחזיקים חטיבה המתמחה בייעוץ ארגוני ובפיתוח מנהלים, ומסייעים לארגונים להשיג את יעדיהם העסקיים ולהתמודד עם האתגרים המשתנים.
הצוות שלנו מורכב מאנשי מקצוע שמתמחים בתהליכים ארגוניים ופיתוח צוותים ואנשים. אנחנו מקפידים להתעדכן במודלים החדשים ביותר המפותחים בחברות מובילות בעולם כמו FranklinCovey ו-N.E.W.S, ולהביא כלים פרקטיים שיעזרו לאנשים בארגון להתקדם ולהביא את הארגון להישגים. אנחנו מספקים שירותי ייעוץ ארגוני הכוללים: תהליכי חשיבה ותכנון אסטרטגיים, ליווי תהליכי שינוי מערכתיים וסיוע לארגון בגיבוש חזון וערכים ארגוניים. אנו גאים במיוחד ביכולתנו לפתח אנשים מצוינים בתוך הארגון, כחלק מאסטרטגיית ההעצמה. פעילות זו כוללת גיבוש והטמעת תכניות פיתוח לשדרת הניהול, ניהול טאלנטים, פיתוח מנהלים, פיתוח צוותי עבודה, קואוצ'ינג למנהלים, למידת עמיתים ועוד.
מה אנחנו מציעים?
אנחנו מסייעים למנהלים לפתח את כישורי המנהיגות שלהם ולהתמודד בצורה יעילה עם אתגרים שונים. הפיתוח מעניק להם כלים ניהוליים ומיומנויות אסטרטגיות, מסייע להם להגיע להבנה מעמיקה יותר של המטרות הארגוניות, משפר את כישורי המנהיגות שלהם, הראייה המערכתית, החשיבה האסטרטגית והיצירתית שלהם.
תהליך זה משרה תחושת העצמה בה הארגון משקיע בעובדיו ותורם ליחסים רשמיים ובלתי רשמיים עם קולגות באותו דרג ובארגון כולו. מעבר לכך, הפיתוח עצמו תורם לנטוורקינג וכן מאפשר שינוי תפישות אצל המנהלים, מה שמאפשר להם התמדה בלמידה עצמאית המפתחת את העובדים והמנהלים גם יחד.
ליווי מפוטרים ופורשים
אנו מציעים תהליך ליווי אישי המשלב גם הכוונה מקצועית וגם ייעוץ פיננסי, המאפשר למפוטרים ופורשים ‘נחיתה רכה’ בשוק העבודה. תהליך שבו גם הארגון וגם העובדים המפוטרים או הפורשים יוצאים ממנו נשכרים: הארגון נהנה משמירה על תדמית ומוניטין חיוביים ואילו המפוטרים והפורשים מקבלים הכוונה וכלים לקראת היציאה המחודשת לשוק העבודה ויכולות להתמודד עם המצב בצורה מיטבית, גם בפן הרגשי וגם בפן המעשי.
תהליך ייחודי זה, מבוסס על ניסיון רב של קבוצת פילת בליווי תהליכים מסוג זה ומתבצע על ידי מומחים מתחום הייעוץ הארגוני, ההתפתחות האישית וכלכלת המשפחה וכולל: תהליך ניווט אישי המבוסס על מודל N.E.W.S שמסייע לעובד למצוא את הכיוון האותנטי שלו ולתכנן את המשך דרכו, סיוע בכתיבת קו“ח, פרופיל לינקדאין וטקטיקות של חיפוש משרה, שיפור מיומנויות בראיונות עבודה ומשא ומתן, ייעוץ כלכלי אישי לעובד ובני ביתו להתמודדות עם המצב מימוש הפוטנציאל הכלכלי בצורה מיטיבית.
ה"מלחמה" על טאלנטים בארגונים מעולם לא הייתה אינטנסיבית כל כך. לכל ארגון יש עניין לפתח ולשמר את הכשרונות בארגון. אנו בפילת מציעים תוכנית מלאה לפיתוח טאלנטים בארגון שיכולה להכיל: בנייה משותפת של התוכנית, תהליך לאיתור ופיתוח טאלנטים, ליווי קבוצתי ואישי ליישום התוכנית. כמו כן אנו מציעים לשתף את מנהלי הטאלנטים בתהליך כדי לתמוך ולעזור ביישום והטמעה.
Coaching, Mentorig
כל מנהיג צריך לפתח מיומנויות חדשות שיאפשרו לו לפרוח בזמנים של שינוי תמידי. מנהיג שלא יעשה זאת יישאר מאחור ויסתכן בלהפוך להיות לא רלוונטי. ליווי מנהלים על פי מצפן ה-™.N.E.W.S הוא פתרון אפקטיבי בכניסה לתפקיד, כהכנה לפני שינוי, כצורך בשיפור ביצועים, כשנדרש תהליך של ניווט קריירה או תהליך של פיתוח אישי. תהליך הליווי עוצב במיוחד עבור מנהלים ומנהיגים בארגונים כתהליך מובנה אך מותאם אישית, מדיד, מבוסס על מפת דרכים ברורה וכולל קיט חניכה פרקטי שמלווה את המנהל בתהליך ואחריו.
תהליכי הליווי על פי מצפן ה-™.N.E.W.S מייצרים תוצאות מדידות ויוצאות דופן ליחידים, צוותים וארגונים. המובנות והשפה של הליווי על פי המצפן, מאפשר לחברות וארגונים רב לאומיים לתת פתרונות חניכה למנהלים ולמנהיגים שלהם בפריסה גלובאלית תוך שמירה על מתודולוגיה אחידה.